Hoeveel mag ik wegen voor mijn lengte en leeftijd testIk ben er heel blij mee! Ben nu trouwens ook aan t sporten. Pepo huishoudgoeroe posts:30164 11:46": ik heb altijd moeite met die bmi. I" ten eerste is het natuurlijk altijd een benadering, die bmi is een richtlijn, meer niet. Ten tweede zit er al enige rek in, gezond is tussen de 20 en 25, dat is een aardige bandbreedte. Pepo "Het leven is net als fietsen.

hoeveel mag ik wegen voor mijn lengte en leeftijd test
Hoeveel moet ik wegen voor mijn lengte en leeftijd

Voorkom dat je kilo's aankomt want dat geeft gezondheidsrisico. Maar kilo's afvallen zal waarschijnlijk alleen maar gewild zijn uit cosmetisch oogpunt zou het niet? Clivia veteran Member Posts:982 04:15 ik heb altijd moeite met die bmi. Het hangt zoveel van je bouw. Ik ken iemand die behoorlijk tenger gebouwd is, met dezelfde lengte als. Ik ben behoorlijk stevig gebouwd. Het zou toch zot zijn als wij dan hetzelfde ideale gewicht zouden zwanger hebben! Ik zou er meer voor voelen dat ze ook drie lichaamstypen zouden invoeren bij zo'n bmi. Licht, normaal en zwaar. Ritamaria huishoudfanaat Posts:7819 05:05 ja, en spieren schijnen toch ook twee keer zoveel te wegen als vet, dus een gespierd iemand (zoals ik, hahahaha) mag volgens mij ook meer wegen. Joke huishoudfanaat Posts:6740 09:19 groetjes, joke moderator riannetje nieuw Lid Posts:15 10:39 Bedankt voor de reacties!

hoeveel mag ik wegen voor mijn lengte en leeftijd test
Hoeveel mag ik nu in de praktijk

Hoeveel moet ik wegen voor mijn lengte - sulla salute


Vind je dat er wel wat af kan? Of dat je lijf wat strakker mag? Ik denk dat dat vragen zijn met meer betekenis! Joan pepo huishoudgoeroe posts:30164 10:45 Toch. Bereken je bmi, als die tussen de 20 en 25 is, zit je goed. 175 cm en. Geeft een bmi van 24,5, das dus niet te zwaar volgens de normen. modules/berekenbmi/ pepo "Het leven is net als fietsen. Als je denkt havermout dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee" soy basic Member Posts:113 11:08 Peter heeft een goed antwoord gegeven!Hoeveel, calorie n Per Dag bij


Ik weet niet wat hij voor Bertus inrekening brengt.' 1040 Drie vrouwen zitten gezellig bij elkaar te kletsen. Zegt de eerste vrouw: 'wij zijn katholiek en mogen die dus niet gebruiken.'Zegt de tweede vrouw: 'wij ook, maar we doen het alleen op de veilige dagen van de maand.' zegt de derde vrouw: 'wij gebruiken de emmer en schoteltjes manier. Wat is in hemels naam de emmer en schoteltjes manier?' vragen de anderen.'nou zegt de derde vrouw ik ben.80m en mijn man is maar.60m. Als we sex hebben doen we dat staande, en hij staat dan op een emmer. En zodra zijn ogen zo groot als schoteltjes worden, trap ik de emmer onder hem vandaan! 1041 Een kameel stond met zijn zoon in het zonneke. Die kleine kameel vraagt aan zijn vader: "Papa, papa, waarom hebben wij zulke bulten op onze rug?"Wel zegt de grote kameel, "Dat is om onze vetvoorraad in op te el mensen denken dat wij er water in opslaan maar 't is vet,daardoor kunnen wij lange. Ja ja, wij kamelen zijn de meesters van de woestijn!"Papa, papa, en waarom hebben wij zulke dikke oogleden en zulke dikke lange wimpers?"Hewel, jongen, omdat er in de woestijn vaak zandstormen zijn. Door onze dikke oogleden en onze lange wimpers kunnen wij onze ogen daartegen beschermen.

hoeveel mag ik wegen voor mijn lengte en leeftijd test
Wat eten tijdens het ketogeen dieet?

Jantje steekt zijn hand omhoog 'jufrouw, jufrouw ik weet het, in 1412.' 'goed zo zegt jufrouw, 'dat is knap.' ze draait zich om naar het bord om het antwoord op te schrijven tot dat het krijtje opeens knapt. Ze bukt om het krijtje op te rapen en ineens wordt er vanuit de klas geroepen: 'zo zo daar zou ik mijn sigaar wel eens in willen steken!' verschrikt draait de jufrouw zich om en vraagt met een redelijk rood hoofd: 'wie zei dat?' 'jufrouw. Er is een zwarte vrouw die 's morgens wakker word met geweldige jeuk tussen haar benen, zij denkt ik zal maar eens naar een gynaecoloog gaan om dat eens te laten zien. Deze dame stapt de praktijk binnen en de dokter ontvangt deze vrouw en ze verteld van het ongemak.'ok, kleed U maar uit ervaringen en ga maar eens liggen met uw benen gespreid op de beugels.'. De dokter opent de vagina van deze vrouw en knikt met zijn hoofd. Hij zegt: 'een ogenblikje ik ga mijn vrouw er eens bij roepen.' zij knikt dokter zegt 'sorry mevrouw ik roep even mijn zoon en mijn dochter erbij.' deze knikken dokter zegt 'ok mevrouw kleed U maar weer aan.'deze vrouw komt daarna naar zijn kantoor.

Tja mevrouw ik ben van plan om een zwarte porche te kopen met een rode binnen bekleding, en we wilden eens kijken hoe dit er uit ziet. 1038, een klein dom blondje moet naar het zuster laat het domme blondje in haar kamer en helpt haar met het uitpakken van haar s ze bijna klaar zijn vraagt ze aan het kleine domme blondje: "Heb je een pyjama?"Een pyjama?" vraagt het domme blondje."Ik. De dokter zei dat het een blindedarm ontsteking was." 1039 Op een middag wordt er aangebeld bij een jonge boerendochter doet open enwordt aangesproken door een buitengewoon boze meneer. 'ik wil je vader spreken roept hij op geiriteerde toon.'Als u voor de stier komt antwoordt het meisje beleefd die kost honderd euro. Inclusief papieren en garantie.' 'jonge dame, ik wil je vader spreken!' 'alsu het te veel vindt, we hebben nog een andere stier en die kost vijftig euro. Met garantie, maar zonder papieren.' 'ik heb helemaal geen stier nodig! Ik wil even een hartig woordje met je vader wisselen over wat dat mooie broertje van jou met mijn dochter heeft uit gespookt!' 'oh, dan moet u inderdaad vader hebben.

EcoWerf - veel gestelde vragen


1034, vrijdagochtend tijdens maatschappijleer vertelt de docent dat de klas maandag een les zullen krijgen over 'vermoeden' en dat iedereen er een verhaal over moet vertellen. Jeroentje gaat naar huis en denkt vermoeden, vermoeden, wat moet ik daar nu weer mee?" maandagochtend in de klas vraagt de docent aan Jeroentje naar zijn verhaal over 'vermoeden'. Jeroentje: "nou, vrijdag kom ik thuis en mijn ouders vertellen me dat ze 's avonds weggaan en dat mijn zus op me zal passen. Als mijn ouders weggaan, moet ik meteen naar bed van mijn zus, terwijl het pas half acht was. Normaal mag ik in het weekend tot 10 uur opblijven.


Maar ja, ik ben toch maar naar bed gegaan. Ik lag nog niet in bed, of ik moest naar. Ik sluip stilletjes de trap af, en ik zie mijn zus en haar vriend opstaan vanachter de bank, terwijl haar vriend zijn broek haastig optrekt en dichtmaakt. En nu heb ik het vermoeden dat hij achter de bank heeft zitten schijten." 1035, een buitenlander, pas in Nederland, spreekt de taal nog niet goed. Op een dag ging hij solliciteren bij het Gemeentelijk energiebedrijf. De volgende dag kon hij al beginnen met het opnemen van de meter standen. Bij het eerste huis aangekomen belt hij aan. Aan de dame die open deed, vroeg hij in gebrekkig Nederlands mevrouw mag ik even naar uw nummertje kijken?' van schrik sloeg de dame de deur dicht en vertelde het aan haar man, dat er iemand aan de deur gevraagd had, of hij naar ons. Waarop de buitenlander zegt weet jij wat je tegen je man moet zeggen, dat ik hem dan afsnijd en dan kan hij het met een kaarsje doen.' 1036, de jufrouw staat in de klas en vraagt aan de klas: wie weet waarneer Amerika is ontdekt?

Dieet voor, kinderen, zo kunnen

Hij vind de uitspraken wat verwarrend mannen en vertelt zijn cholesterolpillen moeder van het gesprek en vraagt dan wat een poesje. Moeder denkt snel na pakt een natuurboek en zoekt een plaatje van een kat.'Dit is een poesje jongen'. 'maar wat is nou een bitch?'vraagt hij. Ze zoekt snel een plaatje van een hond.'Dit is nou een bitch'zegt. De jongen begrijpt er nog niet veel van en besluit hetzelfde aan zijn pa te vragen. Zijn vader zit voetbal te kijken en wil niks van de wedstrijd missen. Hij pakt de playboy en zet een cirkel om een vagina. 'dit is een poesje'zegt hij erbij.'maar wat is nou een bitch papa?'Dat is alles buiten de cirkel jongen'.

hoeveel mag ik wegen voor mijn lengte en leeftijd test
Postnl kaart ontvangen

Hoeveel calorie n moet je innemen

Het is een prachtige badkamer met een grote spiegelwand. De man haalt de verbanddoos te voorschijn en plakt wankelend een grote pleister. Dan waggelt hij naar bed en gaat slapen. De volgende ochtend komt zijn vrouw vragen wat er gebeurd. "Er is niks gebeurd, waarom vraag je dat?" zegt de man. Zegt de vrouw: "Kom ik vanochtend in de badkamer, zit er zo'n joekel van een pleister op de spiegel." 1032, ik kom laatst een blondje tegen op straat met een wekker in haar mond. Ik vraag wat daar de bedoeling van. Zegt het domme blondje mijn vriend heeft gezegd dat paard mijn adem stinkt en dat ik ofwel mijn tanden meer moet poetsen of anders een tic-tac in mijn mond moet steken." 1033, een jongen hoort oudere leerlingen van school praten over Sandra's poesje en over wat.1031, een man komt stomdronken thuis. Hij wil niet door de voordeur naar binnen gaan,want dan hoort de hele buurt hem dronken thuis komen. Hij besluit via de achterdeur naar binnen te gaan. Maar het tuinhekje is dicht en het piept nogal als je het open maakt. Dan horen de buren me nog thuiskomen, denkt dieet de man, en hij besluit over het hekje te springen. Hij springt over het hekje, maar blijft met zijn reet achter een paaltje hangen. Scheur in z'n broek, jaap in z'n kont, maar de man trekt zich er weinig van aan. Dat fiks ik boven wel even, denkt 'ie. Hij stapt de badkamer.

Tre systrar (Drie zussen) - 60 door

Op of kun je je bmi invullen dan weet je meteen of je echt te zwaar bent. Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw. Posts:96 10:15, hoi rianne, ik denk niet dat er een ideaal gewicht is, meer iets van. Het ligt heel erg aan de bouw van je lichaam hoe zwaar je kan wegen, zonder dik te zijn. Ik ben ook 1,75, en ik weeg maar test 52 kilo, en dat ik voor mij vrij normaal (dwz 55 zou mooier zijn, maar op dit gewicht blijf ik hangen vrij dun). Als je nu 75 weegt, zou hte denk ik absoluut niet gezond zijn om af te vallen ot 52 kilo! Voel je jezelf fijn met je lichaam?25 jaar en ben 1m75 en weeg 75 kilo. Ik weet eigenlijk absoluut niet wat ik wegen mag bij mijn lengte! Volgens mij is het iets te zwaar maar zeker weten doe ik het niet. Wie weet het wel? Huishoudfanaat, posts:12012 12:10, vroeger rekende men je lengte min 100 en nog eens min zou dan.5 kilo mogen wegen. Maar ik geloof dat het tegenwoordig anders wordt berekent.
Hoeveel mag ik wegen voor mijn lengte en leeftijd test
Rated 4/5 based on 636 reviews
Recensies voor het bericht hoeveel mag ik wegen voor mijn lengte en leeftijd test

 1. Ykevy hij schrijft:

  Indien je afval brengt in een personenwagen met aanhangwagen en je hebt maar 1 gratis toegangsbeurt meer over voor het lopende jaar, dan betaal je de het volumetarief voor wagen met aanhangwagen ( 7,50). Maar het kwam ook, doordat ik schijnbaar heel vruchtbaar ben voor deze dames. Alleen jammer, dat mevrouw hier wil blijven wonen.

 2. Runow hij schrijft:

  Het achtererfgebied is een gedeelte van het gehele erf. De nacht is nog jong… roald knipoogt naar hem en wenkt dan naar Nelly. Je kan gerust met de wagen van iemand anders afval afgeven op het recyclagepark.

 3. Qarusac hij schrijft:

  En zeker zijn kinderen. Tot hoever in het verleden kan ik mijn verrichtingen raadplegen? Het is nogal een ingewikkelde techniek, maar het gaat vrij snel. Naar boven waarom betaal ik voor de lediging van de huisvuilcontainer?

 4. Ekeca hij schrijft:

  Wat kan ik raadplegen via statistieken? Hmm, als je wilt, kan ik je een tuin laten zien, die je anders nooit zou kunnen zien. Ik doe aan topsport en dan moet je dit wel kennen. Roald kan duidelijk en boeiend vertellen en weet ook de luisteraars aan zich te binden, alsof hij een spannend verhaal aan het vertellen.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: